Katso Krissen hammasuutisista vinkit suunterveyteen

Krisse hammasuutisissa: Aatelkaa. Ollaan liian laiskoja hoitamaan ja sit ihmetellään kun tulee reikiä ja kaikenmaailman ientulehduksia ja parodontiitteja ja ikävä mieli.

Hammaslääkäriliiton I love suu -kampanja hammasuutiset-videoilla uutistenlukija Krisse Salminen antaa katsojille ohjeita ja vinkkejä suunterveyden edistämiseen krissemäiseen tyyliin.

Neljässä uutislähetyksessä on kussakin yksi teema: hampaiden puhdistus, suunterveyden merkitys yleisterveyteen, terveellinen ravitsemus ja suun sairaudet.

I love suu -kampanja kannustaa suunhoitoon

Uudella suunterveyskampanjalla Hammaslääkäriliitto haluaa kannustaa ihmisiä huolehtimaan paremmin suunterveydestään. I love suu muistuttaa myös suunterveyden merkityksestä yleisterveydelle. Kampanja käynnistyi 11.4.

Kampanja toteutetaan verkossa ja sisältöjä jaetaan sosiaalisessa mediassa. Keinot ovat värikkäitä, mutta pohjalla on tiukkaa asiaa, tutkittua suunterveystietoa ja Käypä hoito -suositukset. Kampanjan sisältöjen suunnitteluun ja tarkistamiseen on osallistunut useita hammaslääketieteen asiantuntijoita.

Arjessa suunterveyttä voi parhaiten edistää hyvällä suuhygienialla ja terveellisillä ruokatottumuksilla. I love suu -kampanja kannustaa kysymään ja keskustelemaan suunterveydestä sekä jakamaan sisältöjä ja haastamaan myös kavereita mukaan testaamaan suunterveystietonsa.

Kaikki Hammasuutiset löytyvät I love suu -kampanjan sivuilta ja Facebookista sekä YouTubesta.

Kirjoittaja:
Anu Tilander