Step by step

Tuttavani näki tämän kuvan ja sanoi minulle: ”Marjut, uskalla ottaa nuo askeleet.”

Päivän voimaannuttava valokuva herättää monia ajatuksia. Mihin portaat vievät? Mihin portaat ovat joskus johtaneet? Taianomaisen kuvan ottanut Marjut Kokkonen kirjoittaa näin:

– Joskus elämässä eksyy. Saa mahdollisuuden löytää jotain uutta ja odottamatonta. Aika pysähtyy. Pohdin mennyttä. Tätä päivää. Mitä meistä jää? Mikä meitä kantaa? Turvaa luoneet seinät ovat sortuneet, mutta silti - varmoin askelin kipuan ylöspäin. Kohti tulevaa. Step by step.

Liikun paljon luonnossa ja useasti poikkean suunnitellusta reitistä ja eksyn milloin millaisellekin polulle. Myös tämä paikka löytyi vahingossa Lappeenrannan Skinnarilan metsästä. Talon aika oli jo ohi, mutta vankat rappuset olivat viehättävät.

Tuttavani näki tämän kuvan ja sanoi minulle: "Marjut, uskalla ottaa nuo askeleet."

Potilaan Lääkärilehden voimaannuttavaan valokuvatapahtumaan kaivataan lisää kuvia. Pysähdy sinäkin miettimään, mistä saat voimaa. Kyseessä voi olla, mikä vain: lemmikki, taivaanranta, hylätty talo tai elämää nähneet kasvot... Vain mielikuvitus on rajana. Osallistumisohjeet ja muiden kuvat löytyvät täältä.

Kirjoittanut:
Johanna Nykopp
toimittaja

Kuva: Marjut Kokkonen