Voimaa puutarhasta

Voimaannuttava valokuvatapahtuma on ollut hyvin suosittu ja siksi toimituksemme on päättänyt, että tapahtumaa jatketaan vielä jouluun saakka.

Päivän valokuva muistuttaa, että syksystä voi löytää symboliikkaa ja kauneutta. Kuvan ottanut Minna Kaila kertoo, miten valokuvaaminen on muuttanut hänen ajatuksiaan syksystä:

"Puutarhani jakaa kanssani ilot ja murheet. Valokuvausharrastus on avannut silmät näkemään uudenlaisia asioita. Ennen niin ankea syksy tarjoaa valokuvattavaa mielin määrin : erilainen valo ja varjot, sumuaamut, upeat värit ja monet luonnon ihmeet. Tässä kuvassa on symboliikkaa , joka ainakin minulle antoi voimaa ja uskoa tulevaisuuteen. Kuvasta löytyy monta eri ajatusta - jokainen kokee ja näkee sen varmasti omalla tavallaan."

Voimaannuttava valokuvatapahtuma on ollut hyvin suosittu ja siksi toimituksemme on päättänyt, että tapahtumaa jatketaan vielä jouluun saakka. Odotamme mielenkiinnolla, millaista inspiraatiota joulun läheneminen kuvaajissa herättää. Muistutamme myös, että kuvan jo lähettäneet voivat ilomielin osallistua tapahtumaan toisellakin kuvalla. Voimaannutaan yhdessä valokuvien ja tarinoiden avulla.

Osallistumisohjeet ja valokuvat löydät täältä.

Kirjoittanut:
Johanna Nykopp
toimittaja

Kuva:
Minna Kaila