Päivän kuva: Eppu tarkastaa paljun

Valokuvan ottaneen Seppo Brandtin mukaan kuva on hänelle tarkastuspöytäkirjaa vastaava dokumentti.

Päivän kuvassa kertoo projektin valmistumisesta. Valokuvan ottaneen Seppo Brandtin mukaan kuva on hänelle tarkastuspöytäkirjaa vastaava dokumentti. Hän kirjoittaa näin.

"Kotipihalle rakentamani saunan ja siihen kuuluvan kylpytynnyrin eli paljun valmistuminen on viipynyt, osaksi omista terveysongelmistani johtuen. Paljun ensimmäisen koelämmityksen aikana kissamme Eppu tuli hyvin kiinnostuneena ihmettelemään asiaa. Kun se tilanteen todettuaan lähti, tuntui kuin olisin saanut virallisen valmistumishyväksynnän projektilleni. Valokuva on siitä minulle tarkastuspöytäkirjaa vastaava dokumentti."

Potilaan Lääkärilehden voimaannuttavaan valokuvatapahtumaan kaivataan lisää kuvia. Pysähdy sinäkin miettimään, mistä saat voimaa. Kyseessä voi olla, mikä vain: lemmikki, taivaanranta, hylätty talo tai elämää nähneet kasvot... Vain mielikuvitus on rajana. Osallistumisohjeet ja muiden kuvat löytyvät täältä.

Valokuvaajan, voimaannuttavan valokuvan -menetelmän kehittäjän Miina Savolaisen neuvot löytyvät täältä. Hän muun muassa rohkaisee ottamaan omakuvia.

Kirjoittanut:
Johanna Nykopp
toimittaja 

Kuvaaja: Seppo Brandt