Päivän kuva: "Sano heti jos minä häiritsen"

Synnyinkotini puutarhassa nappaamani kuva muistuttaa lämpimän kujeellisesti myös vanhempieni 62 vuotta kestäneestä, savokarjalaisesta avioliitosta, kirjoittaa Päivi Kuokkanen.

Päivän kuvan ottanut Päivi Kuokkanen kirjoittaa: Eeva Kilven runo kuvaa mielestäni mainiosti lehtikuusen ajatuksia ahomansikan lähennellessä sitä ja kivutessa pitkin sen vankkaa runkoa yhä ylemmäs… Synnyinkotini puutarhassa nappaamani kuva muistuttaa lämpimän kujeellisesti myös vanhempieni 62 vuotta kestäneestä, savokarjalaisesta avioliitosta. Heidänkin yhteiseloonsa, niin kuin meistä jokaisen, on varmasti kuulunut niin lehtikuusen happamuutta kuin ahomansikan makeutta. Mutta ennen kaikkea – rakkautta.

”Sano heti jos minä häiritsen,
hän sanoi astuessaan ovesta sisään,
niin minä lähden saman tien pois.

Sinä et ainoastaan häiritse,
minä vastasin,
sinä järkytät koko minun olemustani.
Tervetuloa.”
Eeva Kilpi

Potilaan Lääkärilehden kesäiseen valokuvatapahtumaan kaivataan lisää kuvia. Pysähdy sinäkin miettimään, mistä saat voimaa. Kyseessä voi olla, mikä vain: lemmikki, taivaanranta, hylätty talo tai elämää nähneet kasvot... Vain mielikuvitus on rajana. Osallistumisohjeet ja muiden kuvat löytyvät täältä.

Valokuvaajan, voimaannuttavan valokuvan -menetelmän kehittäjän Miina Savolaisen neuvot löytyvät täältä. Hän muun muassa rohkaisee ottamaan omakuvia.

Osallistu! Kuvia lähettäneiden kesken arvotaan 200 € lahjakortti valokuvausliikkeeseen.

Kuva: Päivi Kuokkanen