Potilaan Lääkärilehti ja Uusi Suomi aloittivat yhteistyön

Yhdistämällä voimansa Potilaan Lääkärilehti ja Uusi Suomi tavoittavat laajan lukijajoukon ja vahvistavat luotettavan tiedon osuutta kansalaiskeskustelussa.

Suomen johtaviin verkkojulkaisuihin kuuluva Uusi Suomi ja Suomen Lääkäriliiton julkaisema Potilaan Lääkärilehti ovat aloittaneet laajan sisältöyhteistyön. Potilaan Lääkärilehti tuottaa uusisuomi.fi-sivuston Terveys-osion.

Yhteistyön tavoitteena on saada lisää lukijoita luotettavan terveystiedon pariin.

Kiinnostus lääketieteeseen perustuvaa ajankohtaista tietoa kohtaan on jatkuvasti kasvanut. Monet mittarit näyttävät, että terveys kuuluu suuren yleisön mediassa nopeimmin kasvaviin aihealueisiin.

Terveysaiheita koskevassa julkisessa keskustelussa on tilaa ja tarvetta tutkitulle tiedolle. Yhdistämällä voimansa Potilaan Lääkärilehti ja Uusi Suomi tavoittavat laajan lukijajoukon ja vahvistavat luotettavan tiedon osuutta kansalaiskeskustelussa.

– Lääkärin vastaanotolle tuleva potilas on yhä useammin varustautunut monenlaisilla verkosta löytämillään tiedoilla tai käsityksillä. Potilaan Lääkärilehden sisältö pyrkii kaikin tavoin tukemaan potilaan ja hänen lääkärinsä hyvää vuoropuhelua, sanoo Potilaan Lääkärilehden päätoimittaja Esa Ilmolahti.

Lääkäriliitto julkaisee Potilaan Lääkärilehteä toteuttaakseen missiotaan "Potilaan parhaaksi lääkärin taidoin".

Riippumaton Uusi Suomi tavoittaa viikoittain noin puoli miljoonaa eri silmäparia (TNS Metrix). Verkkojulkaisun strategiana on tehdä sisältöyhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa ja tarjota verkkokeskusteluun asiallinen, kotimainen areena.

Esa Ilmolahti
päätoimittaja
Potilaan Lääkärilehti
potilaanlaakarilehti.fi

Markku Huusko
päätoimittaja
Uusi Suomi
uusisuomi.fi