Tietoa lääketutkimuksista kiinnostuneille

”Laaketutkimukset.fi on palvelupilotti, joka vie tiedon lähelle käyttäjää.”

Kiinnostavatko lääketutkimukset ja niiden tutkimusilmoitukset? Silloin kannattaa mennä käymään Lääketietokeskuksen toteuttamassa Laaketutkimukset.fi-palvelussa.

Lääketietokeskus on toteuttanut palvelun yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Johtaja Topi Hanhela uskoo palvelulla olevan kysyntää.

– Tutkimustyömme terveydenhuollon SHOK-hankkeissa on osoittanut, että kansalaiset haluavat olla oman terveytensä ja hyvinvointinsa ohjaimissa. Siihen tarvitaan tietoa ja uusia sähköisen asioinnin palveluita. Laaketutkimukset.fi on palvelupilotti, joka vie tiedon lähelle käyttäjää, hän kertoo.

Palvelu on tarkoitettu informaatiolähteeksi kliiniseen eli ihmisillä tehtävään lääke- tai rokotustutkimukseen osallistumista harkitseville ja tutkimuksessa jo mukana oleville henkilöille. Palvelusta saa tietoa lääketutkimusten vaiheista ja kokemuksista lääketutkimukseen osallistumisesta.

Lääketutkimuksia toteuttavat tutkimusryhmät ja yritykset voivat ilmoittaa sivustolla omista tutkimuksistaan. Lääketietokeskuksen mukaan palvelu mahdollistaa perinteisiä lehti-ilmoituksia pidempiaikaisen kohderyhmän tavoittamisen ja kokoaa informaation keskitetysti yhteen paikkaan kaikkien toimijoiden saavutettavaksi.

Palveluun pääsee tästä.

Lähde:
Lääketietokeskus

Kirjoittanut:
Johanna Nykopp
toimittaja

Kuva:
Panthermedia